Monique van ’t Oever

separator


Ik ben Monique van ’t Oever en ik heb mijn opleiding ergotherapie aan de Hogeschool Zuyd in 2005 afgerond. Sinds dien heb ik jaren zowel intra- al extramuraal vanuit een verpleeghuis gewerkt. In tussen tijd heb ik diverse bij- en nascholingen gevolgd, waaronder de EDOMAH scholing in 2011. Sinds die tijd ben ik actief lid bij de EDOMAH kwaliteitskring in Overijssel. Omdat mijn interesses liggen in het werken in de eerste lijn ben ik in 2016 bij Fytac, een eerste lijns praktijk, gaan werken.  Momenteel behandel ik voornamelijk ouderen aan huis, hierbij maak ik zeer regelmatig gebruik van de EDOMAH richtlijn.

Naast het werk als ergotherapeut heb ik regelmatig (oud) collega’s  die net waren geschoold begeleid in het toepassen van EDOMAH. Ik merk dat ik het coachen erg leuk vind om te doen en wil hierin graag meer kunnen betekenen. Toen ik de vacature voorbij zag komen voor een EDOMAH coach voor het noorden was ik meteen enthousiast. Vanaf dit jaar (2019) ga ik starten als EDOMAH coach.

TOp