Cursusvoorwaarden

separator

Bewijs van deelname
U ontvangt een bewijs van deelname, indien u gedurende de drie cursusdagen aanwezig bent geweest, actief heeft deelgenomen, het gevraagde geluid-/ beeldmateriaal heeft gemaakt ter voorbereiding op dag 2 en 3 én 2-3 coaching on the job momenten op uw werkplek heeft gehad.Het certificaat wordt eenmalig digitaal uitgereikt. Wanneer u uw certificaat kwijt bent, kunt u tegen een onkostenvergoeding van 20 euro, een nieuw digitaal certificaat aanvragen.

Inschrijving
U kunt zich inschrijven voor deze cursus door middel van het invullen van het EDOMAH-inschrijfformulier, op deze website.
Plaatsing voor de cursus geschiedt op volgorde van ontvangst van de aanmelding. Uiterlijk 6 weken voor aanvang van de cursus ontvangt u een mailbericht of u definitief geplaatst bent. Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de cursus niet door. U krijgt hiervan uiterlijk 2 weken voor aanvang van de eerste cursusdag bericht.

Annulering
Het annuleren van de cursus kunt u schriftelijk of per email bij het secretariaat van de afdeling Revalidatie- ergotherapie in het Radboudumc doen. Voordat u dit doet, dient u met het volgende rekening te houden.

  • Wanneer u één maand voor de dag van de aanvang van de cursus annuleert, is deze annulering kosteloos
  • Wanneer u na bovenstaande termijn annuleert (bijv. door ziekte) krijgt u uw cursusgeld niet terug en heeft u geen recht op deelname aan een daaropvolgende cursus. U kunt wel een collega-ergotherapeut in uw plaats laten deelnemen aan de EDOMAH-cursus.
  • Indien u niet verschijnt voor deelname aan de cursus, blijven de betalingsverplichtingen gelden en worden de volledige kosten in rekening gebracht.

Betaling

Na aanmelding voor de cursus ontvangt u binnen twee weken de cursusfactuur. Het EDOMAH boek wordt circa 4 weken voor aanvang van de cursus toegezonden.

Accreditatie

De EDOMAH cursus is voor ergotherapeuten geaccrediteerd bij Stichting ADAP met 44,5 punten. Deze punten worden ná afronding van de coaching on the job momenten toegekend door de secretaresse. Omdat de datum van de laatste CoJ bijeenkomst voor elke cursist anders is, worden de punten toegekend op de datum van de laatste cursusdag. Stichting ADAP hanteert hiervoor strikte regels, wij kunnen hier helaas niet van afwijken.

Informatie
Voor (inhoudelijke) informatie kunt u contact opnemen met Laurien Honing-Broenland, secretaresse EDOMAH, telefoon 06-23914278 of email:  Laurien.Honing-Broenland@radboudumc.nl.

TOp